maandag, november 27, 2006

Evaluatie weblog

Het is alweer bijna twee weken geleden dat de onderwijsdagen gehouden zijn. Op het weblog zullen waarschijnlijk geen of weinig nieuwe berichten geschreven worden. Hoogste tijd om de afgelopen weken eens te evalueren.

Ik ben benieuwd wat de bezoekers van het weblog vonden. Wat vonden jullie als bezoekers goed of minder goed aan het weblog? Wat zou er volgend jaar (als er weer een weblog wordt bijgehouden) weer, niet meer of beter gedaan moeten worden hoe en waarom?

permalink| geplaatst door Unknown:| 1:04 p.m.

Reacties: Het initiatief is OK en ik heb een groot aantal posts met plezier gelezen. De bijdragen van de studenten kwamen wel als een "golf" over me heen dwz snel lezen voordat er weer een nieuwe bijdrage kwam. Kwestie van doseren dus. Verder leuke afwisseling van beeld, geluid en tekst. Volgende keer video???
# gepost door Blogger André Hoogmoed : 11:58 p.m.  

Bedankt voor de input André. Ik had inderdaad zelf ook moeite het grote aantal bijdragen van studenten bij te houden. Maar vond het wel leuk om te zien hoe zij tegen de onderwijsdagen aankeek. Maar misschien dat we dit de volgende keer inderdaad beter kunnen structureren.

Video zou zeker een interessante aanvulling kunnen zijn. Misschien dat we dit volgend jaar ook in overleg met de studenten doen. B.v. geschreven verlagen en videoverslagen afwisselen.
# gepost door Blogger Jeroen van Beijnen : 1:18 p.m.  

Een reactie posten

<< Home